New in: Rosefield!

10 mei 2024 | Nieuw, Horloges, Trends

Nieuw binnen onze collectie: Rosefield watches!

Rosefield ontstond in 2014 met de wens een merk te creëren dat het leuk zou maken om horloges als modeaccessoire te dragen in plaats van als sieraad. Het is dan ook hun missie om de accessoire garderobe van elke vrouw te verrijken met een selectie tijdloze, elegante en modieuze stukken. Een accessoire heeft volgens Rosefield de kracht om elke outfit naar een hoger niveau te tillen en een blijvende indruk achter te laten.

Rosefield ontwikkelt horloges met modieuze stijlen die klassiek met modern combineren. De producten zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen, waardoor duurzame elegantie wordt gegarandeerd. Met een focus op kwaliteit, personalisatie en betaalbaarheid biedt Rosefield een collectie waarin functie en vorm samenkomen.

Het bereik van Rosefield strekt zich wereldwijd uit met distributie in meer dan 40 landen. Achter het succes zit een klein maar gepassioneerd team dat zich gevestigd heeft in Amsterdam. Een team dat streeft naar het creëren van zowel tijdloze als trendy accessoires die vrouwen overal ter wereld inspireren en empoweren.

De Rosefield collectie is in onze beide winkels te bewonderen!

Gerelateerde berichten